Post by tuemorextcarsca on Mar 6, 2022 5:57:11 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ 快遞到了親 - 建立快遞帝國! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 快遞到了親 - 建立快遞帝國! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде неограничени кључеви ▞▞▞
▞▞▞ 快遞到了親 - 建立快遞帝國! 2022 version ▞▞▞
Превише огласа
Не на енглеском
快遞到了親 - 建立快遞帝國! Παιχνίδια προσομοίωσης kbu
Вратићу се после недељу дана за коначну повратну информацију.
То је само још једна неактивна игра
На енглеском је; Понављам да је имају на енглеском лол, видео сам много притужби због језичке баријере и искрено момци, то није америчка игра, тако да чињеница да су имали другачији језик не би требало да буде разлог за тако много рецензија са 1 звездицом. Испробаћу га као обожаватељ неактивних игара, хвала вам што сте направили нешто мало другачије
😂😂😂🙁🙁👌👎👎
Кажу да има толико додатака. Само искључите свој Ви-Фи и проблем са додацима није решен, али волим ову игру
Не могу да читам кинески. Програмер је на претходну рецензију одговорио са „ажурирај игру“, али Гоогле Плаи нема још једно ажурирање. ЕДИТ: Гоогле плаи је сада покренуо ажурирање за енглески. Ажурирао сам своје звездице. Сада су грешке које сам пронашао преклапање текста и када менаџер смањи цену надоградње, понекад вам неће дозволити да извршите надоградњу док не будете имали довољно новца за првобитну цену надоградње.
快遞到了親 - 建立快遞帝國! Simulaatio dqhp
Било је супер и веома забавно играти. Само тако настави. ;&гт;
Исто као и свака друга неактивна игра
Цена новца је веома висока, морате дуго чекати
Добро
Најбоља игра..
Стално се смрзава. То ће вам омогућити да деинсталирате и поново инсталирате да бисте почели изнова. Губите сав свој напредак.
快遞到了親 - 建立快遞帝國! Παιχνίδια προσομοίωσης kbu
Bike Rush Žaid. automat. iiya
Игра је за сада одлична, али после недељу-две играња то је то, нема нових градова, нема задатака ништа осим надоградње на највиши ниво. Ако ослободе више градова, ово би могло бити сјајно јер се не исплати.
Веома компликована игра коју је тешко научити на почетку, али како напредујете постаје лакша сјајна графика веома заузета игра која се учитава никада није досадно. Добро урађени програмери воле је људи дају то импресионираним 👍👍👍👍👍
Апликација је добра али како да променим језик?
Нисам чак ни добио прилику да играм игру, изгледа добро, али апликација је превише кварна да бих је отворио, сваки пут када покушам да отворим апликацију, замрзне се и затвори апликацију.
Није лоше
За сада је бриљантно
Не могу да читам нити разумем азијски језик, било да је кинески или јапански. Мислим да би требало да постоји начин да се добије прави језик.
Готово
НЕ НА ЕНГЛЕСКИ ПРЕВОД
Тешко је него што мислим
Забавна игра Игра се већ неколико дана. Пролази прилично брзо и зарадити новац је прилично лако
Забавно је и можете лако зарадити, апсолутно препоручујем, а ако имате проблема са тим можда није на телефону, а не игра🤗 У сваком случају, свидела ми се!!!😍❤!!!
Игра ми говори да морам да гледам досадну рекламу да бих добио дупло
Свиђа ми се ова игра
Одлична игра
На почетку ћу видети
Највећи проблем који имам са игром је што сам имао прилику да је користим само једном, а сада се неће ни учитати да ми дозволи да је играм. Игра се непрекидно замрзава и не дозвољава ми да играм од када сам први пут играо. Волео бих да је играм више, али нажалост видим да ова игра лоше пропада.
请更新游戏好吗
Превише огласа
Огласи за отварање кутије, огласи за прикупљање додатних награда, огласи за више времена, огласи, рекламе, рекламе... Да, знам да вам огласи омогућавају да 'програмирате више', али постоји разлика између одржавања и чисте похлепе.
Досадан
последњи пут сам преузео њену енглеску верзију, а затим после 1 сат играња ове игре игра се руши и више се не отвара, сада је поново преузимам да видим да ли је игра поправљена сада њена кинеска верзија, можете ли то поново поправити?хвала унапред уреди: хвала хехехе
Досад
Свиђа ми се игра и боље разумем да је направљена на кинеском и америчком, такође ради на оба начина и претпостављам
Супер добро!
Заиста ми се свиђа када сам га први пут играо, али на крају је заиста тешко подићи ствари на ниво јер се новац не повећава тако брзо
Ги
Како то превести на енглески
ОМГ, волим ову игру, имам мак!!!!!!
Свиђа ми се игра до сада. Играм много оваквих игара, али ово је далеко најбоља и згодна ИВ игра коју сам играо, настави са добрим радом
Копам 😎
иугг
Одлично