Post by commuscnomarsei on Feb 18, 2022 19:56:40 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много токени ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
Това приложение е буквално боклук, то ви позволява да използвате само около 3 неща, без да е необходимо да плащате за артикули! Ще бъда честен, качеството не е най-доброто или не го препоръчвам, но не беше лошо през първите 5 секунди
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategi xut
Като балет и хип-хоп Хип-хопът е забавен, така че аз просто се занимавам с хип-хоп. Кара ме да искам да се усмихна. И прави така, какво друго мога да кажа, като че е забавно забавно и няма да спра да свиря, кара ме да пея заедно Искам да трябва да слушам музиката, шегувам се Просто ще направя тази игра Току-що я получих и съм вече се забавлявах толкова много да я напиша на 5. Кой не би искал тази игра, искам да кажа, че е толкова забавна, че да я изтеглите точно сега.
Coco I hope you understand this:Играта не ми зарежда и не мига да играя но аз преди съм аз играла и не беше така.Моля Ви да я оправите!
това приложение се зарежда завинаги, не можете да разменяте отбори, а другият отбор има повече оборудване. Чаках около 7 минути, докато мога да играя, това е лудост! Не препоръчвам тази игра за нетърпеливи хора
Много яка игра📱
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Casual qcfc
Просто малко скучно, но не е моят тип! Бих оценил всичко, ако можете да добавите приятели и да приемете техните молби и да танцувате срещу тях 😪
Обичам играта, но съм на 14 и не мога да купя всичко това толкова ужасна игра, знам, че не мога да напиша ужасно, но правя игри, за които не е нужно да плащате.
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Опуштене pugn
Твърде много прекомерни реклами в цялата игра, това е толкова ужасно, твърде много реклами, че дори не мога да затворя отворените игри правилно, така че кажете на разработчиците да поправят това!
Ужас значи пише ми че е безплатно а след не ми дава да го избера е**** тъпата игра ужас давам една звезда печелите това Иначе Играта е готина но не ми харесва това означава, че е безплатната а тя не е
Тази игра е толкова лоша. Всички хубави неща струват истински пари и струват пари Само да бъдеш чернокож? Или сменете цвета на кожата си. Мразя, когато всеки път, когато хип-хопът печели 24/7 твърде много реклами, но игрите са забавни
Изтеглянето ми отне цяла вечност и имах пълни барове😐
Това е добра игра, но има толкова много реклами и е толкова трудно да се играе с толкова много реклами, защото просто докосвате екрана и реклама изскача и след това се опитвате да натиснете x, но тя просто отива в магазина за игри когато не искам да го изтегля. И е толкова трудно да спечелиш. Но вместо това това е добра игра!
Играх тази игра много преди няколко години, наистина страхотна игра, но става доста скучна доста лесно, има много начини да я направя по-интересна, но тъй като не съм играл от известно време, мога" т съди.
que паламуд 😄
Здрасти аз съм балерина
забавно, но не работи много добре на кромбук
Когато за първи път видях тази игра, си помислих, че е скучна. Тогава мисля, че просто пробвам тази игра. Чувствам се много изненадан. Страхотна е! Въпреки че има толкова много реклами, тази игра е страхотна. Мога да проектирам дрехи, коса, обувки и всичко. Ако обичате да проектирате нещо като мен, може би тази игра е страхотна за вас!
Има реклама през секунда и всъщност нямате много избор. Играх играта преди и нямаше толкова много реклами, така че 3 звезди
Яка е
От тази игра от тази игра по-яка няма на света!😃😃😃
това е толкова забавна и определено е игра за децата, за да намерят своите страсти, Дъщеря ми е малко нова в тази игра и половин ден на моите приятели не са изчерпани за вас и семейството от четирима от тях вие по имейл или телефонен номер е страхотна сделка 😘😚👣❤✍👃🎹
Много е яка моля ви направете още много игри
Страхотна игра аз предпочитам хип хопа 👍👍👍
Тази игра е страхотна и също така е страхотна. Но единственият ми проблем с него е, че рекламите са твърде много и че иконата на лекаря все още не е отворена. Но всъщност все още обичам играта. Можеш ли да повярваш, че току-що го инсталирах днес и вече ми харесва. Еха!!!!!.
Хубаво е, но след всеки завой идва рекламата, наистина не съм впечатлен от играта ви
Играта е супер👍❤.
Страхотна игра!!! Обичам играта. От всички игри, които играх преди това е така... ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ!!!!!! Просто го обичам 😍. Като цяло му давам звезди. Просто е толкова невероятно. Това е моето мнение, така че ако получите тази игра, мисля, че трябва да я запазите 💯. Страхотна игра 👍👌👏
Мисля, че не е лошо. Мразя как най-вече всичко, което трябва да платите за това. Доста е гадно, когато изглеждаш като клоун срещу професионалист от пилеене на пари. Всичко друго е страхотно. Моля, изложете още някои неща, за които не е нужно да плащате
Тази игра е доста забавна, няма да лъжем, но проблемът е "Watch 4 добавя, за да отключите този елемент!" или дори ви иска да платите пари за него. Много семейства не могат да приемат тези неща. Това е поне моето мнение...Може би ако добавките или каквото и да е, моля, направете го безплатно, това е моето мнение, но се надявам това да помогне на някой
Тази игра не е 🙄много скучна, но е много добра и лесна 😀
Балет срещу хип хоп
Тази. Игра е супер.😁
единствената причина, поради която поставих четири звезди, е, че има много реклами, оставих брат ми да играе на нея и имаше реклама, рекламата имаше пари, които трябваше да платя и ги извади от банката на майка ми. като цяло играта е наистина добра, но това е единствената причина, поради която не е пет звезди за мен. Не се притеснявайте, отне само три паунда. ако бях на твое място, не бих позволил на малко дете, което не знае какво да натисне върху това, защото парите може да излязат от банковата ви сметка.. благодаря ви и се наслаждавайте на играта :-)
Първо, когато инсталирах тази игра, тя продължи да се зарежда бавно, аз играех това, когато бях малък, а сега просто виждам коко и виждам тази игра също така е забавна, просто се зарежда бавно, когато я инсталирате.
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop নৈমিত্তিক cipc