(Android/iOS) Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane цхеат цоде грешка новац
Feb 18, 2022 19:44:30 GMT -4
Post by commuscnomarsei on Feb 18, 2022 19:44:30 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде грешка новац ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane 2022 version ▞▞▞
Много ми се свиђа игра и била би 5 звездица. Али продавница је покварена. Не могу да купим пакете новца више пута. Када завршите прву мисију и откључате следећи авион, губите САВ новац. Имао сам 5 хиљада уштеђених (ја сам лош летач, али добар убица) и све сам изгубио. Бар нека буде тако да сваки авион има разумну цену да ми сав новац не буде одузет. Посебно зато што ако бих купио новац правим кешом, нестао би.
Контроле су грозне.
Не могу вам ни рећи колико сам уживао, поготово на крају. Било је веома дирљиво, цела прича игре како напредујете, графика све чини емотивнијим и стварнијим, заиста вас увлачи у то. Сама игра је такође супер забавна и брзо се учи, свакако бих препоручио да је играте. 10\10.
Warplane Inc Hills & WW2 plane פעולה jgu
Веома је добра игра, уметност, игра, само... Је паи2фаст
Још једна АД спамова паи валл игра. Сјајан концепт, ужасна радња, игра, измишљена и уопште неправедна понекад. Игра има изазовну кампању, али временом постаје веома стресна и бљутава. Морате да платите огроман износ ако желите да доживите цоол део игре. И не мислим да је овај пројекат уопште захтевао много новца. Игра је досадна након дана, добро убија време, али као што сам рекао, веома стресна и благ.
Payback 2 - The Battle Sandbox Παιχνίδια arcade vba
Апсолутно смеће - и јасно је да су позитивне критике углавном лажне. Читајте критичким оком. Играње туторијала изнова и изнова није пријатно. Као што је наведено у другој рецензији, дизајниран је да вас натера да купите авион. Не постоји режим вежбања или слободан режим и сваки пут вас чини да почнете потпуно испочетка. На ТУТОРИАЛ. Ја сам рекреативни пилот. То ово чини још фрустрирајућим. Волим Други светски свет и могу да именујем све авионе. Ово је тежак пас
лепа графика, пуно реклама, досадан напредак сваки лет
Warplane Inc Hills & WW2 plane ஆக்ஷன் inu
Warplane Inc Hills & WW2 plane Action vbct
Тако лепа графика, али је претешка. Није могуће подесити осетљивост. За мене то уопште није забавно. Играо сам пет минута и највероватније ћу деинсталирати.
Warplane Inc. Guerra aerea ww2 Azione xokq
Још једна игра спама огласа. "Авион" нема довољно горива да очисти једну петину првог нивоа након три надоградње фулеа, чак ни не почињете са једном бомбом, морате и то да купите. Летите изнад антиваздуха три секунде и бићете оборени и зарадите 13$ у игри, а свака надоградња кошта између 15 и 50 надоградње. И онда гледајте рекламу сваки пут када вас обарају.
11 pro iphone camera, All in one power tool workshop, Beach 69 big island, ... How to make a small flying airplane, Newfoundland gift shops online!
Игра је тако добра
Успео да заврши нивое, а затим му није додељен напредак на следећи ниво, ништа горе у игри од преваре.
Иако може изгледати као да је то само још једна игра са авионом, али ова је другачија, ово погађа тешко. Игра је добро написана, показује колико рат заиста може бити лош. Такође одличан посао на систему слова, показује како писма стижу на предњу страну много касније него што је предвиђено (спојлери!!).
Пун реклама, не може се играти! Заиста, не мучите се, једва да знам чему добре критике!
Мрзим ову игру јер је туторијал тежак и покушавам да слетим да ми авион експлодира. Зато мрзим ову игру
All commodity, Twrp android marshmallow, Dale's recycling jackson tn, ... #Pukekohe hill takeaways, Hilton cabo video, Emax 2822 motor mount, Adpf 33!
САМ >>> МИСЛИО <<< да ће то бити забавна игра... али је произвођач НАМЕРНО онемогућио 3. ниво да не лети поред свих машина за гађање, тако да је ваш штап МОРАО да плати новац за куповину већих авиона. Смешно, бесплатни је 100% НАДОГРАДЊЕН, а ја сам оборен ИСТО БРЗО као што је био и када је ПРВИ почео! Не преузимајте.... намештено је, од стране похлепног лопова који саботира своје играче. Ако тако МИСЛИТЕ да ћете добити посао, ваш СОРЛЕИ се вара! Сада деинсталирам
Прелепа прича и генерално одлична игра, неки нивои су помало досадни јер све што радите је да летите истим делом изнова и изнова да бисте уштедели за гориво
Убедљиво једна од мојих омиљених игара. Не бомбардује вас рекламама и врхунског је квалитета.
Добро је, али кампања квари забаву јер је немогуће завршити
Једна од најбољих игрица које сам икад играо на андроиду. Соундтрацк је невероватан
Piste: English translation, definition, meaning, synonyms ...
То је добра игра.......не можете да удвостручите новац гледањем рекламе УТ игра од вас очекује да гледате огласе бесплатно? Лол не не не
Веома забавно, док не схватите колико је немогуће слетети, играо сам недељама у потпуно надограђеном авиону и не могу да победим прву мисију, јер без обзира који угао или брзину покушам, мој авион експлодира на писти. Нема више шта да се надогради
Забавна игра, не могу да престанем да играм. Веома је тешка за коришћење. Механика игре је ужасна Делује намерно, али механика и како све функционише заједно је најгори део. Преузео сам на свој телефон, екран је био превише тежак за гледање и читање. Поглед из авиона је био ужасан, нисам могао да видим испред себе. Преузето на иПад-у, било је мало боље, али у истој пропорцији гледања и релативној брзини. Односи авионе након што освојите један, волео бих да могу да променим локацију дугмади и користим жироскоп за нападни угао.
Свуда је пристојна игра. Имајући то у виду, смешна количина реклама чини га готово немогућим за играње.
Фрустрирајуће атфирстбфун још једном сам добио сом3 фли екп испод појаса
Тестирао сам теорију више пута и сазнао да сваки други пут када стигнете до контролне тачке и уђете у копно, џојстик се поквари и ви се срушите, тако да морате потпуно поново да покренете. Кампања је у реду, само бих волео да можете да играте друге модове без потребе да их откључавате након играња кампање.Осим ових смешних проблема, није ТАКО лоше.
Пут до многих огласа на почетку где морате да играте 30 пута да бисте купили нови авион
The Warp of the Serbian Identity - Helsinki Committee for ...
Платио 10,99 и добио ништа
Веома тешка игра! Немојте га инсталирати. Мора да буде веома пријатан за употребу и лак. Најгора игра икада виђена. Веома тешка игра!! Инсталирајте било коју игру компаније, али немојте инсталирати ову компанијску игру. Плееееасе! немојте инсталирати. То је било који захтев! 😨😨😨
Лепа игра, али ми се није допао начин на који џојстик ради. Желим да дође на празно место након што га напустим, али остаћу где јесте и морам да га повучем назад на место мировања.
Заправо је прилично забавно, постаје помало досадно када не добијете довољно новца брзо, али у реду је
Зграби новац. Не можете чак ни летети до следећег аеродрома без плаћања или безумног млевења.
Одлична игра, свакако би је требало испробати, али требаће вам стрпљење, ПУНО
Ова игра је одлична и забављаће ме сатима, али оно што сам видео да се дешава у више наврата је да се руши, али једноставно је отворим поново да играм још и слажем се са вама да модерне игре падају, али ова даје Надам се да ће игре поново постати боље, надам се да ћете моћи да ажурирате игру с времена на време да покушате да поправите грешке и надамо се да ће ова игра постати мало популарнија, али не пребрзо тако да неће изумрети (пс надамо се да сте добро дан)
Споилер Алерт: Победио сам кампању за два дана. Један од мојих омиљених делова је прича, посебно при крају. Понекад се чини непотребним, посебно психолошке посластице. Али онда долазите до краја са мисијом да гађате непријатеља и открива се сврха делова приче. Провокација на размишљање. Али вратимо се игри. Контроле лета су у почетку биле тешке. Мало је фрустрирајуће што не можете много да урадите док не надоградите ствари. Из речи, пристојна игра, вредна игре
навигациони џојстик је неприкладан за ову игру са бочним померањем, а надоградње су нереалне, ово је уметност брушења