Post by commuscnomarsei on Feb 18, 2022 19:41:23 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatori primogemid ▞▞▞
▞▞▞ Supreme Duelist Stickman 2022 version ▞▞▞
See on hea mäng, kuid seal pole väga toredaid mobisid, nii et tehke seda ühe mängija režiimis kõvasti
Mulle meeldib mäng väga lõbusa mänguviisi ja lihtsa graafika tõttu, kuid see on saanud värskenduse, mis mulle isiklikult ei meeldi. Aga võib-olla teete seda
Väga hea
Hm, see on natuke äge mäng, aga ma arvan, et see muutub veidi igavaks, sest sa teed sama asja ikka ja jälle, et võita. Ma arvan, et sellel peaks olema süžee ja relv, kui seda võita, sest sellel pole lõppu! kuid ma ütlen, et see pole halb mäng, kuid ärge pange relva löögile, sest see kaotab võitluse eesmärgi, kui see võib teid lüüa:-P
Mõnikord on mängides putukaid, kus ei saa liikuda, tulistada jne.) Samuti arvan, et mõnda asja tuleb närveerida (nt.) Shield, mulle väga meeldib see mäng, mulle meeldib eriti ragdolli füüsika, kuid nagu ma ütlesin, teevad vead mängimise väga raskeks, seetõttu hindasin ma 3 tärni
Ur mäng on poo väga halb juhtimisseadmed
See rakendus on väga vinge
Mängib nii nagu välja näeb: kaks purjus meest kaklevad. Halvad juhtnupud, kehv graafika, kehv AI. Kuid ma ei saa selle mängimist lõpetada, pean tunnistama, et sellel on oma võlu.
Palju lisasid. Kehv kontroll. Naljakas siiski.Tegelase liigutamiseks vajate teist juhtkangi, tegelaskuju liigutamiseks pole juhtkangi
Vennas, nad lihtsalt närveerisid snaiprit, piirilt hüppamine on nüüd kadunud ja löökhüpe ise on vastuoluline. palun paranda.
See on hea, kuid seda ei saa minu telefonis värskendada, palun parandage see
Supreme Duelist Stickman Laga cjo
Mulle meeldib see kena võitlusmäng, kuid... robotid on minu jaoks liiga nutikad, et nendega hakkama saada, ma jään reklaamidest idc umbes 30-sekundilisteks reklaamideks, mäng on endiselt lõbus ja mulle ei meeldiks nutikad robotid.
Mulle väga meeldib... aeg möödub... omab parimaid relvi. Kuigi see on tõenäoliselt sama mängu kiirem versioon. See looja kopeeris kellegi teise mängu. Juhtuvad täpselt samad asjad, kuid see on kiirem. Palun ärge kaitske autoriõigust. See mäng on kiirem mäng, kuid VÄGA sarnane 99,9 protsendi ulatuses teise mänguga, mis on rohkem gsmesi jaotises. Palun muutke mõned asjad ära. See on endiselt lõbus, kuid... see pole muu autoriõigusega seotud.
mäng on põhimõtteliselt klikisööt. see on nii prügi JA lisa, mille ma mängust leidsin, oli keppmehe võitlus ämblikmehe ja mürgi vahel ning see nägi väga hea välja. kuid youtube'i sisulooja vihastas selle video, nii et see mäng varastas selle. selle eest võib vangi minna.
Palun soovime võrgus mitme mängijaga režiimi 👍🙏🙏🙏. Oleks olnud viis tärni, kui oleks olnud võrgurežiim
Hea mäng, aga mida teeb värv 2 see ei teinud midagi ka rohkem värve ja katteid oleks kena ja rohkem kaardi koostamise võimalusi, näiteks muuta kaart laavaks või happeks ja rohkem ehitusplokke nagu kivi või mitmevärvilised klotsid, asi on plokkides on liiga palju funktsiooni, proovisin teha autot, aga mis puidust murust kaovad klotsid ja ka see on väike, aga kuidas oleks lihtsalt rattaga, et muuta stickman ja värvi 2 muidu hindaksin seda umbes 4 või 5
Mulle meeldib see kõik, kuid ma soovin, et oleks relv, millel oleks ainult äike käest, nii et seepärast andsin sellele 4 tärni. Nii et palun pane see sinna🙏
see on parim mäng, mida ma kunagi mänginud olen. Relvi on palju. Naljakad näevad välja kaltsukas pulgamees. 3 režiimi. Kaardiredaktor. Ja veel. Minu lemmikfunktsioon on kaardiredaktor. Mulle meeldib plokk, liikuv plokk ja muud väikesed asjad, nagu vesi, laava ja roheline vesi, muudavad mind nii lihtsaks võitmiseks. Jätkake seda täiuslikku tööd, vend
Ellu saamiseks peate reklaami vaatama, kuid kui otsustate mitte teha, saate ikkagi reklaami ja te ei saa enam elusid
Ma arvan, et see on hea mäng, aga kui üks arvan, et see teeks selle suurepäraseks, kui neil oleks eraldi juhtnupp relva sihtimiseks, sest hetkel, kuhu sa lähed, on see tavaliselt hea asi, aga kui sa proovid, siis lähed minema te ei saa tingimata oma vaenlast rünnata. Peale selle on mäng lõbus mitmesuguste maskide ja kombinatsioonidega, mis ei muuda mängu igavaks.
Mäng on hea, kuid on mõned probleemid. Protsessor on rikkis, hüppemehaanika mõnikord ei tööta ja enamasti ei saa te pärast tagasilööki või õhus lendu tagasi kontrolli oma stickmani üle.
Supreme Duelist Stickman Aksi zyw
Mäng on hea, kuid relvad ja rõivad ei ole nii erinevad, kui oodatud
Liiga palju lisab nii 3 tärni
Ma hindan kahte käivitust, kuna mulle see meeldis, kuid tüdinesin kiiresti ja mängurežiime pole palju ja ma lihtsalt vihkasin seda
Ma armastan seda mängu. Olen seda mõnda aega tagasi mänginud ja olen seda mänginud sõpradega nii palju mälestusi teinud. Jätkake samas vaimus, arendajad!
Amzing mäng, ma armastan seda nii väga. Ja ainuke viis selle kokkuhoidmiseks on lisada rohkem relvi ja luua online-pvp-režiim või võrgu-pve-režiim
Suurepärane mäng võib-olla lisage võrgurežiimi või pange objektid loovama kaardiloomingu jaoks veidi rohkem suhtlema
ta
Algne mäng oli suurepärane ja nüüd tundub, et see mäng kopeerib teist mängu ja ma kasvasin üles seda mängu mängides ja on raske uskuda, et see mäng muutis täielikult kujundust, muutus 20 korda paremaks, kuid ma olen pettunud, sest mu lemmikmäng ja nüüd on see umbes nagu mäng kustutati ja halvasti uuesti loodud
hea mäng vajab rohkem relvi palju lisab ülejäänud on hea
Supreme Duelist Stickman Ação rdbw
Lõbus mäng, veider ekraaniluku viga. Pärast reklaami esitamist ei saa ma isegi oma ekraanil klõpsata, isegi kodunupul. Pidin telefoni taaskäivitama. Hiljem avastasin, et saan teavitusriba kuvamiseks pühkida alla, klõpsata mõnel juhuslikul teatisel (ei saanud klõpsata seadetel ega muul, näiteks heledusribal) ja sealt vajutada kodunuppu ja rakendusest väljuda.
See mäng on tõesti hea, sest saate ellu jääda ja võidelda oma teise tegelase vastu. Ainus halb asi on see, et kui soovite mängida kahe mängijaga, vajate teist inimest.
Blend It 3D Santai texp
Juhtimine on kohutav. Rünnak sama juhtkangiga ja sellel liikumine on problemaatiline. Samuti oleks tore, kui teil oleks õpetus, mis õpetaks relvaoskusi kasutama. Ja ma ei paneks pahaks kaarti, millel pole ohte ega liikuvaid platvorme. P
Päris lõbusate juhtnuppudega on natuke masendav töötada, kuid kui olete asjast aru saanud, on kõik korras