Post by commuscnomarsei on Feb 18, 2022 19:35:15 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pénzt csal ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
A játék nagyon szórakoztató, de van egy-két hibája, ha nincs türelmed, vagy nem szeretsz jól csiszolni, ez a játék nem biztos, hogy a legjobb választás. Az energia egy kicsit bosszantó, de minél tovább jutsz, annál jobb lesz, a kincset is bosszantó gazdálkodni, de az első fejezet elkészülte után a kincsfesztivál miatt jobb lesz, ráadásul a játék szórakoztató, a macskák viccesen nézhetnek ki és animációk és a macskaeledel túl drága, de nem borzalmas a gazdálkodáshoz
The Battle Cats Įprastos temos tes
Ez egy jó alkalmazás és szeretem, de nem tudom megszerezni, mert nem lehet átvinni külső tárhelyre, ezért hamarosan törölnöm kell, remélem megoldódik, mielőtt törölnöm kell
Imádom, meg minden, de a keresett macskaeledel valami tönkrement. Kerestem macskaeledel dolgokat, és hát, 1000 macskaeledelt ígértek a board kings 3-as szintjére való frissítéstől (ez egy kockajáték, és óránként 4 dobást kapsz, és több napig tart, hogy teljesítsd), és 40 valamit a 40-es szint legyőzéséért. boldog üvegen. Nincs semmim.
Mint a játék ötlete, de az alkalmazás használata elég nehéz. Azt írja ki, hogy van egy eleme, és nem engedi kiválasztani.
Hat nekem nagyon tetszik es alajom mindenkinek
Ez a játék csodálatos. minden jó benne. ez a játék az egyik kedvenc játékom! ez sláger volt és az is. btw szeretni kell, hogy milyen furcsák a rossz vélemények, mint például Jeffery tejek furcsa negatív vélemények. így a végén. 5 DICSŐS CSILLAG!
Miért használ ez a játék továbbra is lekérdezési kódokat? Több ezer órát fektettem ebbe a játékba csak azért, hogy elvesszen valami Play Store hibája miatt?! Hatalmas ez a játék Japánban, 6 év elteltével egy kevésbé barbár és hibás mentési adatrendszert kellene kitalálnia. Ezen kívül ez egy jó játék. Nem nagyon hozzáférhető az unalmas és ismétlődő KÖTELEZŐ kincsőrlés és a nevetséges színpadi tervezés (köhögésköhögés, fémellenségek) miatt.
Ez a játék a legjobb, szeretem a jutalmakat és a macskákat, olyan meglepetések, hogy soha nem tudhatod, mit fogsz kapni, és soha nem fogod ugyanazt az eredményt elérni, amikor ez a játék sokszínű, és ez az egy dolog, amit szeretek. erről a játékról. "De akkor miért tettél négy csillagot, ha tökéletes volt"? Nos, elárulom, régóta gondolkodom azon, milyen jó lenne többjátékos játék, úgy értem, gondolj bele az összes macskádba, kiválaszthatod, amit szeretnél, és megküzdeni a barátaiddal!!
Full jó ez a játék csak ajánlom
A csodálatos játék a véleményemet öt csillagra változtatta, mert az ügyfélszolgálat milyen jó volt. 4 napon belül visszakaphattam a fiókomat. A játék nagyszerű, és ha valami drasztikusan nem változik, akkor ez 5 csillagos marad
A nehézségi tüske iszonyatos l. Értem. Ingyenesen játszható. De pénzt akarok menő dolgokra költeni, nem azért, hogy nyerjek. Ez egy nagyon szórakoztató játék. De meg fog ütni, ha nem látod, hogy jön. Szerkesztés: Őrülten daráltam ezt a játékot, és az összes macskám ki van nyírva. De olyan ponton vagyok, hogy egyetlen szakaszt sem tudok legyőzni erők vagy 30 macskaeledel nélkül, hogy teljes erővel újra próbálkozzam. Most már játszhatatlan. Nagyon mérges 20 dollárt költöttem ebben a játékban m
More Snacks! სხვადასხვა eykl
Először is ez egy szórakoztató játék. Csak azért adok 3 csillagot, mert olyan idegesítő játékmechanizmusai vannak, mint például az "energia", ami korlátozza, hogy mennyit és gyakran játszhatsz a játékkal. Soha nem fogom megérteni, hogy ilyen rossz szerelőt adjunk egy játékhoz. Miért adjunk hozzá valamit a játékhoz, ami megakadályozza az embereket a játékban. Annyira ellentmondásos, hogy számomra határozottan megöli a játékot. Az egyetlen másik panaszom, hogy nem tudom kikapcsolni a villogó fényeket/színeket, de ez kevésbé bosszantó, mintha "energia" lenne egy játékban.
Botond dagadt
Korábban 5 csillagot adtam volna ennek a játéknak, de elvesztettem az első adataimat, amelyekben számos uber ritka volt, az 1-3. fejezet az első idegen fejezettel együtt. Biztosan az én hibám volt, hogy nem írtam le a lekérdezési kódot, de ennek a játéknak mostanra már rendelkeznie kell automatikus felhőmentéssel, nem? Megpróbáltam újra játszani egy idő után, de a játék újraindítása túl nyomasztó volt, miután minden fejlődésem elveszett. Még mindig nagyon egyedi játék.
Úgy tűnik, ha egyszer pénzt költ, az nehezebb lesz, így többet költ. Hülye az esély, és felnőttként arra a pontra jutottam, hogy már nem tudtam eljátszani valami átverést. Rendben van, hogy pénzt költök, de az árak emelése, majd az előző árak eladásnak nevezése vicc. Ha mindig van akció, akkor megszűnik az akció.
Nagyon szeretem ezt a játékot, de szeretném, ha lennének erőstatisztikák, hogy ki tudjam értékelni, mikor kell kicserélni egy teljesen frissített macskát.
Kérjük, mentsünk felhőbe. Két játékot elvesztettem, mert elveszett a szám, egyszer költözés közben, egyszer pedig azért, mert elromlott a számítógépem, és nem tudtam visszaállítani az adataimat, amikor a lányom törölte az alkalmazást a telefonomról. Ez óriási probléma számomra az első játékom óta, és könnyen költöttem több mint 100 dollárt macskákra. Ez a játék soha nem kap egy fillért sem, hacsak nem vezet be felhőalapú mentést. Most ült a telefonomon, remélve, hogy egyszer frissíteni fogod, de még mindig nem
A játék jó volt, de csak elvesztettem a fejlődésemet. Igen, az én hibám, hogy elfelejtettem a kódot, de nincs mód arra, hogy az automatikus mentés előrehaladást érje el ezek a zavaró kódok nélkül? Megteheti a Facebook-bejelentkezést vagy a Google fiókot. Ez túl bonyolult.
Naon Naon jooooooo ez a játék
Gec jó 4 éve játszom vele 13 éves korom óta szinte az egyetlen mobilos játék ami leköt de a barátaim furán kezelnek amiért annyi orám van benne mint LOL. eltiltás (350). Az elején lassan indul s játék de késöbb amikor sok cuccod lesz sok olyan pálya lesz amihez kell gondolkodni. Hiányolom a pvpt, és lehetne benne clan, meg Hősök amiknek a skiljeit mi irányítjuk, de attol függetlenűl jó.
Szórakoztató játék. nem működik. Egyszer összeomlott, és nem tudtam újra megnyitni az alkalmazást. Nem éri meg az idő, hogy visszatérj oda, ahol voltál.
A legjobb játék, amivel eddig játszottam
The Battle Cats Casual games udi
Szuper szórakoztató játék, amely stratégiát és normál frissítéseket foglal magában, és nem kell nyerni
A játék nagyon szórakoztató és szenvedélyes, bármennyire is ritka a jegy a ritkaságra, és a macskaeledelhez nehéz hozzájutni, valamint a játék szinte lehetetlen az 1. fejezet után, kivéve azokat a dolgokat, amelyeket javítani kell, ez egy nagyszerű játék
Ez a játék annyira addiktív, és nagyon szórakoztató játszani. Sok a tennivaló. És nem, nem fizetés a győzelemért.
Csodálatos nagyszerű játék volt, de elmentettem a fiókom kódját, hogy szándékosan újra tudjam nyitni az alkalmazást és használni tudjam a régi fiókomat, de megváltoztatták a rendszert? Így most a régi felhasználóknak újra kell indulniuk, és el kell mentenie az adatait a rendszerbe, hogy később hozzáférhessenek. Szomorú, tönkreteszi, nem akarom újraindítani, ezért csak eltávolítom.
Szeretem ezt a játékot, de több eladásra van szükségük, hogy megengedhessük magunknak, hogy csomagokat vásároljunk!!! Őrület, mennyit fizetsz azért, hogy megengedd magadnak, hogy továbbra is tudj játszani. A legtöbb játéknak minden nap van valamilyen akciója!!! És ez kb 2 hetente van!! Gyerünk srácok, gyilkosságot csináltok ezzel a játékkal, szóval tegyétek megfizethetőbbé az emberek számára, hogy folytathassák a játékot!!
Helló, ez egy jó játék, és támogatom a ponos társaságot, de szeretnék valamit elmesélni... a nekoluga macskák hatalmasak és masszívak, de a lóerőjük és a sebzésük olyan alacsony, és nem tudom miért, és igen, fejlődtek, ha megteheti, kérem, adjon nekik 10 ezer LE-t, és talán 6 ezer sebzést, mert az én og nekoluga-m csak 3 ezer lóerőt tesz ki az alaphoz, és igen, olyan 70 méter magas, szóval nem jön létre azóta, mert a darktanyan 7 ezer lóerőt csinál, de kérlek, készítsd el ezeket az óriásokat. reálisabb.
Folyamatosan hibaüzenet jelenik meg az eszköz idejéről. Ha a játék nem működik, nem vagyok hajlandó megtartani.
Csodálatos játék, csak tedd könnyebbé – kifizetődőbbé –, és növeld az uberek esélyét, körülbelül 10%-kal
Nem vagyok nagy rajongója a gacha játékoknak a készpénztől való függésük és a magas szintű karakterek hihetetlenül alacsony lemorzsolódási aránya miatt, de úgy gondolom, hogy a játék még mindig jó anélkül, hogy tönkretenné, bár azt tanácsolom, hogy szerezze be a VIP tiszti klubot. perk, a napi extra macskaeledel egy idő után tényleg felhalmozódik. Ezen kívül a játék kihívásokkal teli, szórakoztató, aranyos, sima grafikája, klassz együttműködései, aranyos karakterei, sok ellensége, története van (egy nagyon egyszerű, de azért történet). Azt tanácsolom, hogy legalább próbáld ki.
Nagyszerű játékokat játszottak az elmúlt 3 évben. Nagyon jó, de az egyetlen kritikám az, hogy vissza kell változtatnod a God Cats zenéjét a régire. Ez a zene volt a legjobb. Szóval összességében a játék nagyszerű, de csak változtasd vissza a God Cats zenéjét. Szóval igen, ez a játék nagyszerű
Nagyszerű játék. Nagyszerű játék az úton való pihenéshez vagy bárhol. És nem, ez nem robot vagy hamis fiók. A játék néha kihívást jelent, de összességében nagyszerű játék.
Rohadtul jó,de valamikor nehéz
Ez egy szórakoztató játék, amivel 7 éves korom óta játszom. Most győztem le a játékot, és biztosan töröltem néhányat, például 8 évesen buuuut, mert késés volt és túl sok tárhely volt, de szórakoztató játék.
Megvolt ez a játékom, és Franciaország elleni harcra készültem, de a játékomat eltávolították, majd amikor letöltöttem, elölről kellett kezdenem egészen Koreáig! Milyen szomorú! Élveztem a játékot, ezért értékeltem +1 csillagot! Ha segítesz, 5 csillagot adok! Azt akarod, hogy mindenki 5 csillaggal értékeljen! Viszontlátásra
Ebben a játékban sok túlerőben lévő ellenség és túlárazott cucc van. 90 macskaeledel 2 kincses dologért? És néhány különleges macska túlárazott, mint a kungfu macska. És miért kell 1500-at fizetnünk 11 húzásért? Szó szerint ezért költünk pénzt az uber megszerzésére, ha uber-t akarsz szerezni, csak folytasd a játék újratelepítését, amíg meg nem szerzel egyet. Ráadásul néhány esemény túlterhelt, például az őrült macska szakaszok erősek, amikor harcolsz ellenük, majd gyenge asf, amikor megvannak.
Ez a játék egyenesen igazságtalan. Szórakoztató, egészen a 3. fejezet végéig. El sem tudom kezdeni leírni, mennyi erőfeszítést és időt fektettem a küzdelemhez szükséges eszközök összegyűjtésére. Ennyi idő, erőfeszítés, erőfelpörgés és buff, és ez nem volt elég. Lehetetlen ezzel a játékkal játszani/megverni pénzköltés nélkül. Félreértés ne essék, ez egy jó játék, de készülj fel a túlerőben lévő főnökökre, akiket a fejlesztők nem hajlandók nerfolni, és akik egy csapásra megölik minden macskádat.
Értem, hogy ez a játék menő meg minden, de szerintem a legtöbb szint túl kemény. Komolyan mondom, esélyem sincs megütni azokat az embereket, akikkel harcolok. Sokkal nehezebbé válik, és szeretem a gyapjúmacskaeledel dolgot. Hülye. Az egyetlen alkalom, amikor macskaeledelt kapsz, az az, hogy feloldod a többi macskát. De ehhez energiával kell teljesítened a szinteket, és én, mint én, ez is hülyeség. .Szerintem más módokon is kellene macskaeledelt és energiát szerezni.Szép próbálkozás!
Annyira annyira dühös erre a játékra. Kezdett meghibásodni, nem tudtam frissíteni a macskáimat, nem tudtam játszani a játékkal. Rengeteg ritka macskám volt, sok macskaeledel és sok előrelépés mostanra mind elment, mert el kellett távolítanom, hogy remélhetőleg működjön, elmentem beírni a kódot, amit mondtak, hogy mentsem el, és tájékoztat, hogy van nincs mentett adat. Mindent elvesztettem a semmiért, annyira örülök, hogy nem adtam ki pénzt ebbe a játékba. És az alkotók tudják, hogy ez probléma!
Remek, de bugos játék. Ez a játék szórakoztató és ingyenes, barátságos, de a 9.8-as frissítés után a játék gyakran összeomlik, és néha nem nyílik meg újra, ezért el kell távolítanom, újra kell telepítenem, és várnom kell egy hetet, amíg a ponos visszaadja a fiókomat.
Ez a játék elképesztő amellett, hogy vár a színpadokra és eseményekre, és őrült is. Ez a játék rengeteg móka.
Az egyik legjobb mobiljáték. A játék nem tartozik azok közé a játékok közé, amelyekhez egyáltalán nincs szükség stratégiára, vagy p2w-re van szükség. A játékon belüli vásárlás egyáltalán nem kötelező. A korai játék nagyon nagylelkű, és nem dob nehézségi csúcsot közvetlenül rád. Az olyan kemény szintek legyőzése, mint az EoC Chapter 3 hold, nagyon kifizetődő. Mindenesetre ez az én értékelésem. Összességében nagyon jó játék!
Ez egy lassú darálás, de egy idő után szórakoztató, és nem kifizetődő nyerni, ráadásul nincs reklám
The Battle Cats Pro příležitostné hráče bpsi
Ez egy nagyszerű játék, de valójában ez az egyik leglehetetlenebb játék, és a 3. fejezet Hold lehetetlen
The Battle Cats სხვადასხვა tyhd
Néhány éve játszom, és nagyon élvezem. Olvastam néhány ilyen véleményt, és úgy érzem, hogy sok közülük valóban igazságtalan. A gacha rendszer rendkívül tisztességes, meglehetősen következetes garantált Uber-eseményekkel. A macskák, amelyek nem Uberek, még mindig hihetetlenül jók, és gyakran még szükségesek is a győzelemhez. Nincs fizetőfal. Soha nem költöttem pénzt, és továbbra is szórakoztató és korrekt volt. Az egyetlen dolog, amivel egyetértek, az az, hogy az adat-helyreállító rendszer szívás. Összességében hihetetlen játék 10/10.
Szeretem ezt a játékot. Csak még egy dologra van szükségem. Szükségem van egy online játékos vs játékosra. Néha, amikor a PONOS közzétesz valamit a macskáknak, azonnal megteszem, aztán nincs mit tenni. Ha lenne pfp, többen játszanának ezen a játékon, és többet játszanának vele. Szórakozhatunk azzal is, hogy harci macskákat játszunk másokkal, és megnézzük a macskáikat. Nem kell csak úgy feltenni. Előfordulhat, hogy le kell győznie az Eoc-ot, hogy feloldja. Kérlek PONOS.
Mindig a helyreállítási módban vagyok, minden ok nélkül. A játék letöltése óta nem nyúltam a dátum és idő beállításaihoz. jó lenne, ha valóban engedne játszani, de nem teszi.
Letöltöttem a játékot, és még egy nagyszerű wifi kapcsolat mellett is azt írja, hogy nem tudja elérni a hálózatot. Láttam már másokat játszani ezzel a játékkal, és nagyon szeretnék, de nem engedi.