Post by commuscnomarsei on Feb 18, 2022 19:29:04 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox kristalları modifikasiya edin ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Sadə dillə desək, oyun yumşaqdır. Çoxlu reklam var, suallar heç də çətin deyil və zərrə qədər də cəlbedici deyil.
Men bu oyunu neçe aydir oynuyuram çox gözəl bi oyundu super
Əlbəttə ki, oyun pisdir. Onsuz da ondan çox şey gözlədiyimə görə yox, amma çoxlu lənətə gəlmiş reklamlar var. Oyun məni reklamdan çıxmaq üçün 10-30 saniyə gözlətmədən heç nə edə bilmərəm. Bu məni narahat edir, çünki SİZƏ WIFI DƏ LAZIMDIR, ona görə də təyyarə rejimini aça bilmirəm və hər şey yaxşıdır.
Bu əyləncəli oyundur və siz onu bütün gün oynaya bilərsiniz, bu, heyrətamiz oyundur
Teacher Simulator Priložnostne rtqv
Düşünürəm ki, bu, yaxşı proqramdır, çünki o, həqiqətən ədalətlidir və böyük tapşırıqlara malikdir!
Bu oyun çox gözəldir amma zəhmət olmasa çoxlu reklamlar var zəhmət olmasa bunun üçün bir şey edin
Keşke bende Apple 12 olsa
Bu oyunun bir çox reklamı var. Əgər onu silsəniz, mən onu 5 qiymətləndirirəm.
Mən bunu xoşlayıram, amma çox qəribə bir oyun deyil, amma bundan əlavə, hər şey yaxşıdır.
Əladır amma reklam qıcıqlandırır
Bu qədər reklam
Teacher Simulator Jednoduché hry pezt
Oyunda zalları izləyərkən siz reklama baxmadan zorakılığı dayandıra bilməzsiniz və mən reklamlara nifrət edirəm, zəhmət olmasa silin
Gözəl oyun Oynaması da əyləncəlidir Müəllim olmaq da gözəldir Çoxlu əlavələr var 1 oyundan sonra əlavə var. 1 oyundan sonra əlavənin olması xoşuma gəlmir. Sadəcə bunu çıxarın
bəzən reklam oynamadan düzgün qərar verə bilmirsən, bu oyun ən pis reklam maqnitidir, bu oyun əyləncəli deyil.
Bu yaxşı oyundur, lakin bir səhv var ki, siz silmək istədiyiniz zaman sizi dayandırır və sizi oyundan çıxarır və sonra səhv bitənə qədər uzun müddət gözləməliyəm
Bu, çox əyləncəli bir oyundur və mən çox zövq alıram
Məni qorxudur deyəndə hər şey yaxşıdır və bəzi nasazlıqlar və reklamlar var ki, məni indi başqa işlərlə məşğul olmağa məcbur edir, buna görə də yah ♡
Hər kəs üçün çox faydalı proqramdır .... əsasən uşaqlar....😍
Bu oyun möhtəşəmdir bəli bir çox insan deyir ki, çoxlu reklam var, amma reklamlar oyunlar haqqındadır və mən bu oyunu belə əldə etmişəm
Oyun demək olar ki, mükəmməldir. Əsas problem reklamların çox olmasıdır. Bu, 30 saniyəlik reklamlara ardıcıl olaraq baxmağınızı tələb edir. Bu çox bezdiricidir.
Bu oyunu çox bəyənirəm amma çoxlu reklamlar var və bu oyunda səs və ya musiqi yoxdur. Mən oyunu çox sevirəm.
Verdiyi tapşırıqlara görə oyunu oynamaqdan həzz aldım, bunu etmək asandır və sadədir. Görə biləcəyiniz bir çox vəzifə də var. Bununla belə, onun oynadığı əlavələrin miqdarına nifrət edirəm. Bu, mənim üçün oyunu pozur.
Yaxşı, əvvəlcə hansı sinfi edəcəyinizi deyəndə yaxşıların reklamına baxmalısınız. İkincisi, koridorda zorakılığı dayandırmaq məcburiyyətində olduqda, ona bir şey etmək və onları yaxşılaşdırmaq üçün bir reklam izləməlisiniz! Üçüncüsü isə olduqca darıxdırıcıdır :/ Mən demək istəyirəm ki, siz sadəcə olaraq hər şeyi qeyd edirsiniz və suallar verirsiniz... Mən bunu bəyənmirəm və hesab edirəm ki, onu əldə etmək istəyən hər kəs fikrinizi dəyişir. Əgər mobil telefondasınızsa, Btw cihaz laggy. hər halda bəy!
Harika
Teacher Simulator Hygge ipet
Salam.Oyun pis deyil,amma türk dili yoxdu deyə 4 ulduz.
Mən zalı izləyirdim və zorbaya heç nə edə bilmədim, bu, reklamların əlçatmaz olduğunu söyləyəcəkdi! Ertəsi gün yenidən cəhd etdim və internetimiz var idi. Mən düşünürəm. Amma oyunu bəyənirəm. ☺
Maraqlı oyundur
Oyun bir az ləngiyir amma ümumilikdə yaxşı oyundur
Çox gözəl oyun amma pis odur ki, səsi yoxdur
The Frostrune Aventura ycj
Men bu oyunu coxx sevdin
Oyun həqiqətən əyləncəlidir və demək istədiyim tək şey budur. Mənim cəmi 9 yaşım var. Çox reklam var, bir dəfə düzgün cavab verən əlavə etmək üçün idi
Bu, yaxşı oyundur, amma mənim xoşuma gəlməyən şey, zallara nəzarət edəndə reklamlar da olur ki, zorakılığı dayandırmaq üçün əlavəyə baxmalısınız və bu, çox sinir bozucudur.
Bu proqrama da 1 Ulduz vermək istəmirəm..çox reklam var...oynaya bilmirsən...heç vaxt endirmirsən..və faydasız şey